ابزار رایگان وبلاگ

دوره پر کردن دندان خواهد گذشت؟
 
جندی شاپور (البرز)
علمی فرهنگی

متخصصان می گویند ممکن است روزی از راه برسد که دیگر مجبور به پر کردن دندانتان نباشید.

  و ظاهرا انتظار خیلی طولانی نخواهد بود، یعنی شاید ظرف سه سال در دسترس قرار گیرد.درحال حاضر وقتی پوسیدگی اتفاق می افتاد، دندانپزشک سراغ مته و چرخ می رود و بعد آن را پر می کند.اما به گفته محققان در کینگز کالج لندن، آنها می توانند مرمت طبیعی دندان موقع شروع پوسیدگی های کوچک را تسریع کنند تا کار به پر کردن نکشد.

این تکنیک که بدون درد خواهد بود توسط شرکت رمینووا زیر مجموعه کینگز کالج لندن ابداع شده.مسئولان این پروژه می گویند که شیوه کنونی درمان دندان ایده آل نیست چون وقتی دندان چرخ و بعد پر شد بعد از مدتی دوباره نیاز به مرمت پیدا می کند؛ چون موادی که برای پر کردن دندان به کار می رود دوام دایمی ندارند.

دندان به طور طبیعی به طور پیوسه در حال مرمت است.وقتی غذا یا نوشیدنی های شیرین یا اسیدی مثل آب مرکبات مصرف می کنیم به مواد معدنی مینای دندان خسارات ذره بینی وارد می شود.اما بزاق دهان حاوی مصالح ساختمان میناست: یعنی کلسیم و فسفات.گاهی روند آسیب دیدگی شدید است و مواد معدنی از دست رفته قابل جایگزینی نیست و تبدیل به پوسیدگی می شود.

یکی از راه های جلوگیری از پوسیدگی مصرف فلوراید است که به آب و خمیردندان اضافه می شود.فلوراید در واقع مینای دندان را تقویت می کند.در شیوه تازه هم محققان به همین روند طبیعی مرمت متوسل می شوند.آنها با استفاده از جریان های ضعیف الکتریکی مواد معدنی را به داخل ناحیه آسیب دیده می فرستند تا پوسیدگی مرمت شود.

گفته می شود که هزینه این تکنیک از شیوه های کنونی بیشتر نخواهد بود.

BBC NEWS



Location:Tehran-Mehrabad
Temperature:12 °C
Comfort Level:9 °C
Dew point:-6 °C
Pressure:1016 millibars
Humidity:28%
Wind:30 km/h from 300° West-northwestDirection East-southeast
Last update:Sat 12:30 IRST

نظرات شما عزیزان:

فريناز
ساعت11:52---13 تير 1393
حتما قيمتش سر به فلك مي كشه.

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:



درباره وبلاگ


به تارنمای جندی شاپور البرز خوش آمدید. دانشگاه گندی شاپور در عصر خود بزرگترین مرکز فرهنگی شد. دانشجویان و استادان از اکناف جهان بدان روی می‌آوردند. مسیحیان نسطوری در آن دانشگاه پذیرفته شدند و ترجمه سریانی‌های آثار یونانی در طب وفلسفه را به ارمغان آوردندنو افلاطونیها در آنجا بذر صوفی گری کاشتند. سنت طبی هندوستان، ایران، سوریه و یونان در هم آمیخت و یک مکتب درمانی شکوفا را به وجود آورد.
آخرین مطالب
نويسندگان